Faceți căutări pe acest blog

joi, 8 iunie 2017

USR - metode #legionare


         Pornită inițial, cel puțin declarativ, ca o formațiune salvatoare a Bucureștiului( de cine? probabil în viziunea lor de Ciuma Roșie), și-a dezvăluit apoi fața ascunsă, orientarea politică gay, ONG-istă și a participat la alegerile locale și parlamentare cu un vot peste așteptări. Expresia salvați   a fost  bine aleasă, căci induce  automat  în inconștient  existența unui pericol, chiar dacă acest  pericol e  fantomatic. Nu contează dacă există sau nu  un pericol  real,  nu contează ce ar trebui salvat,  contează pentru mase că ei sunt salvatorii  și  s-au erijat în „salvatori”.           
  Manifestările agresive ale USR, secondați de ONG-iști , de la Consiliul Primăriei Capitalei amintesc de metodele barbare ale Legiunea Arhanghelului Mihail ( Garda de fier). Primele acțiuni ale le legiunii au fost la fel de violente și scandaloase, având un suport mistico-religios (acum mascat sub sloganul progresist a libertinajului sexual - LGBT( familia gay) și violent anticomunist (legionarii împotriva comuniștilor) ; acum USR, dezvăluindu-se tot mai mult, la fel ca mișcarea legionară ca o formațiune de extremă dreapta a identificat în PSD partidul de centru-stânga - Ciuma Roșie.              
                Metodele violente ale Legiunii Arhanghelului Mihail aveau scopul de stârni fricile și dorințele din inconștientul uman și de-ai determina să-i urmeze ca niște oi… Pentru cine cunoaște istoria, toate acțiunile mișcării legionare au fost în permanență violente(de la bătăi cu jandarmii, până la asasinate politice); totul în scopul inducerii în societatea românească a unei stări de frică generalizată, de supunere necondiționată și de exacerbare a idealurilor ultranaționaliste. 
             Scoaterea în stradă a tefeliștilor #Rezist ( majoritatea ONG-iști) a acut ca scop crearea condițiilor unei lovituri de stat, la care cu stupoare și oroare am văzut că s-a raliat și Iohannis (n-am spus președintele Iohannis fiindcă nu l-am votat și nici nu-l recunosc ca fiind președintele meu). Manifestările tot mai ample și mai virulente ale tefeliștilor împotriva OUG 13 sun o primă dovadă de inducere a stării de teamă și de stârnire a dorințelor tinerilor pentru o idealitate morală a clasei politice; toate acestea manifestări sunt specifice și Legiunii pe care USR le reiterează din ce în ce mai des și mai violent.
          USR- Uniunea salvați România se transformă încet dar sigur într-o formațiune de extremă dreapta și va deveni , la fel de distructivă pentru România ca și Garda de fier. De aceea pe bună dreptate am numit USR - Uniunea Sabotează România.

"Totul părea normal, consilierii începuseră să voteze când s-a auzit foarte mult zgomot. Am fost informați că au pătruns în instituție mai multe persoane aduse de către consilierii USR. Am chemat Ambulanța pentru că un polițist local a fost lovit cu un obiect contondent. Este într-o situație destul de dificilă. Este incredibil ca într-o instituție publică să se pătrundă cu forța. Vom face plângere penală. Precizez care erau 30 de cetățeni, în sală, care au făcut cerere, în scris, pentru a fi acolo. (...) În afară de aceștia, au mai venit încă aproximativ 20 de persoane, în frunte cu consilieri USR și două instituții media. Au forțat intrarea, au lovit polițiștii locali și au pătruns peste noi. Mi se pare incredibil ce a făcut USR, adică să aducă 20 de oameni, să facă scandal. De la începutul mandatului și până acum, consilierii USR au făcut numai scandal. sursa:https://www.dcnews.ro/

Vasile Anton Ieșeanu,  9 iunie 2017, Iași 

Niciun comentariu:

Trimiteți un comentariu