Faceți căutări pe acest blog

miercuri, 7 iunie 2017

Mizeria morală a slugoilor băsiști...


După ce s-au folosit de Laura Codruța Kovesi, transformând-o ca instrument politic într-o temută mumă a pădurii, acum când s-a întors împotriva celor care au creat sistemul securisto -mafiot, vor s-o distrugă total. Așa a procedat permanent acest spân, la fel ca spânul din povestea lui Creangă;după ce s-a folosit de oameni, Băsescu la fel ca spânul din povestea lui Creangă, le-a tăiat capul. Slugile spânului Băsescu dresate de acesta, denunță azi legăturile dubioase ale Codruței cu ambasada americană și că de aici ar fi pornit sentimentul anti-american al românilor.
Gelu Vișan acest ciocoi de Valahia, nici usturoi a mâncat dar gura îi pute... a cur băsăscian. Ca și cum spânul Băsescu nu ar fi fost repus pe scaunul de la Cotroceni în 2012, cu sprijinul ambasadei americane și trimișilor Înaltei Porți .
Sentimentul anti-american a început nu din cauza cooperării pe din dos a Laurei Codruța Kovesi cu ambasada SUA , cum vrea Gelu Vișan, acest slugoi băsisit care rage pe la televiziuni, să ne facă să credem. Sentimentul anti-american al românilor s-a născut la Referendumul de demitere al lui Băsescu în 2012, când a venit d-l Gordon, trimisul lui Obama ( pentru zece miliarde de euro dați de Băsescu trezoreriei americane, bani împrumutați de la FMI) să ne spună că Referendumul nu este valabil.
Pe noi ne bucură acum că, în sfârșit, sistemul este demascat și explodează. Numai că acest sistem odios creat de spânul Băsescu, întorcându-se împotriva celor care l-au creat, a generat în societatea românească o adevărată stare anomică de suspiciune, neîncredere și o mentalitate politică și socială absurdă.
„Laura Codruţa Kovesi a avut, în urmă cu câteva zile, a scris Vişan o întrevedere la ambasada americană în cadrul căreia le-a spus americanilor nici mai mult, nici mai puţin, că «Voi m-aţi pus să fac asta, voi apăraţi-mă acum, e şi vina voastră». „Din informaţiile pe care le am, oficialii americani au fost atât de şocaţi, încât au rămas fără cuvinte” Sursa: evz.ro

Vasile Anton Ieșeanu, 7 iunie 2017,Iași

Niciun comentariu:

Trimiteți un comentariu