Faceți căutări pe acest blog

sâmbătă, 24 iunie 2017

#Stânga, #dreapta versus #sistemul


Chestiunea este mult mai profundă, adică mai mascată, decât cred unii cum că această gândire americană „foarte îngustă” anume că ei ar crede că democrația e mai mult la dreapta decât la stânga și de aceea stânga ar fi identificată de acești americani cu comuniștii. E adevărat că sintagma „Ciuma roșie” cu care este stigmatizat PSD-ul, nu exclud a fi de sorginte americană, adică o expresie căutată și găsită de PR-iștii, made în SUA. E doar o manipulare CIA, reușită.
Dar nu pentru că ar avea americanii o gândire „foarte îngustă” , cum zic unii și ar crede ei, americanii că stânga e comunistă și dreapta liberalistă ci pentru că stânga e mai națională iar dreapta e mai globalistă, americanii sunt de partea sistemului și al dreptei.
Nu cred că americanii( vorbesc de servicii) au gândirea „foarte îngustă” să judece lumea în alba-neagră. Ei mizează pe obediența trădătorilor intereselor naționale, fie că sunt de dreapta fie de stânga. Că dreapta este mult mai dispusă decât stânga să trădeze interesele naționale, aceasta este o regulă împământenită , chiar o mentalitate a dreptei românești, practicată și în perioada interbelică.
Pentru dreapta bogată sau îmbogățită nu mai contează interesele naționale sau contează prea puțin, deseori doar așa de fațadă, ci doar interesele lor. Sistemul securisto-mafiot evident că își caută susținători, iar dreapta aderă fără rezerve morale la sistem după cum s-a putut vedea din discursurile PNL-iștilor, ale propagandei (Realitatea, Hot News) care îi susțin, ale ONG-urilor și globaliștilor (GDS- Revista 22, Observator cultural). Și dacă statutul de colonie americană a României le oferă oportunitatea de ce nu ar sacrifica interesele naționale pentru interesele proprii?! Nu suntem primii și nici ultimii și nu doar noi românii de dreapta au făcut sluj la Înalta Poartă, ci în toate statele „ocupate” de baze militare americane guvernele fie de dreapta fie de stânga au devenit marionete obediente lor.
Toată istoria democrației exportate de americani în țările colonii este o istorie a loviturilor de stat. Rebeliunea lupilor tineri din PSD - Ponta și Grindeanu e o încercare de lovitură de stat , fără intervenție armată. Un guvern marionetă Ponta-Grindeanu , obedient corporațiilor americane este formula cea mai așteptată și acceptată de corporații. La fel ca lovitura de stat Iohannis-Ponta când s-a instaurat guvernul tehnocrat Cioloș.
Acum nu se mai dau lovituri clasice, cu intervenție armată ci se practica teroarea psihică, cu trădătorii din interior, cu strada și cu #rezist. Nici nu s-ar putea în Europa „democratică” o lovitură de stat cu arme, dar practica terorismului i-a învățat prinții întunericului și au devenit profesioniști în asemenea lovituri de stat atipice până la instaurarea în România a unui guvern marionetă, obedient lor.
Să nu ne facem iluzii! Puterea PSD-ALDE este deja erodată și continuă să fie săpată de cârtițele din interior. Liviu Dragnea dintr-un lider cu mari perspective a devenit un outsider politic. Dreapta sprijinită de serviciile noastre, dirijată de serviciilor lor își vor atinge scopul . Totul depinde de cât de naționaliști sunt și cât de rezistenți sunt politicienii din PSD -ALDE.
Faptul că Ponta a reușit deja să rupă o parte din PSD, fie și o gheruță e un semnal clar, pentru cine știe să vadă dincolo de aparențe. Erodarea pe toate planurile și din interior și din exterior a forței politice care poate să ducă la bun sfârșit programul. Energiile psiho-spirituale se disipează și se risipesc în conflicte în mod intenționat provocate, toate spre a sabota și anu nu duce la bun sfârșit programul de guvernare.
Încă o greșeală al lui Dragnea și tot programul de guvernare care vizează o mare operă socială va fi aruncat la coșul de gunoi. Și astfel votul nostru va fi furat, iar democrația devine tot mai clar o fațadă cu care ne momesc și ne amăgesc multinaționale, sistemele instituționale securisto-mafiote și grupurile de interese oculte care le sprijină.
Pentru că miza e tocmai acest program care dă românilor o gură de oxigen și o minimă speranță în propria lor țară, dar care încurcă socotelile financiare ale marilor corporații.

Vasile Anton Ieșeanu, 24 iunie 2017, Iași

Niciun comentariu:

Trimiteți un comentariu